Diskuse

Muži a ženy jsou přežitek, pravil eurohumanistický nadčlověk

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Veľmi dobre napísaný článok. Len by som trochu poopravil text, kde píšete, že väčšina žien by uvítala byť doma pri deťoch, keby manžel dostatočne dobre zarábal. Podľa mojich skúseností by väčšina žien uprednostnila prácu na polovičný pracovný úväzok - aby mali dostatok času na deti, ale súčasne aby mohli robiť aj niečo iné.

Ono zase niekoľko rokov starať sa len o deti a domácnosť nie je med lízať.

0 0
možnosti
AK

R^ souhlas se zkráceným úvazkem

0 0
možnosti
AK

Překvapila mě formulace "...většině žen by NEVADILO být doma, kdyby je muž finančně zabezpečil".

Očekávala bych od vás spíše "byly by RÁDY doma, kdyby...".

Asi sám cítíte, že mezi oběma větami je rozdíl a použil jste slovo nevadilo. To ale není příliš... tradiční ;-). Být doma (rozdělení rolí) má být pro ženu přece radost, né nějaký... nevadilo... ;-D

A dotaz: Mělo by správné ženě "nevadit být doma" celý život, nebo jak dlouho?  (jistě nemáte na mysli jen RD, to přece většina žen doma JE, běžné je 3 roky při 1 dítěti, při 2 třeba 5 let v kuse, a to samozřejmě i ráda :-))

1 1
možnosti
JR

J37a68n 57R37á98ž

10. 3. 2013 18:38

Už Lenin napsal, že rodina v klasické podobě, je buržoázním přežitkem a že výchovu dětí v komunismu si vezme na starost celá společnost, ve které nebudou rozdíly mezi mužem a ženou.

Takže nic nového pod sluncem. Lenin se Stalinem uváděli do praxe idelogii komunismu všemi dostupnými prostředky a kdo se zpěčoval byl prohlášen za nepřítele společnosti a odklizen do gulagu. Metody nátlaku se sice v EU změnily, ale cíl, udělat ze svobodných občanů poslušné stádo, zůstal stejný.

Hlasatelé "Nového Evropského řádu" zatím realizují své "idiotismy" pomocí Nařízení a závazných Doporučení Evropské komise, popřípadě využívají k nátlaku mainstrémová média, ale jsem přesvědčen, že jakmile by se nějaká vláda postavila na odpor, neváhali by použít i násilí. Samozřejmě by nepoužily tanky a bombardovací letadla, ale uplatnili by hospodářské sankce a jiné formy "humánního" nátlaku dnes běžně používané na neposlušné vlády.

5 3
možnosti
LJ

Bohužel, u těch pracovníků v EU není zpětná vazba, nedokážou vyvodit závěry z problémů. Dát ženám vzdělání a funkce je krásná věc, bohužel je to jedna z příčin velmi nízké porodnosti v západní Evropě. Nedávno EU vydala předpověď, že do r. 2050 bude nutné přijmout 70 milionů přistěhovalců jako kompenzaci našeho úbytku. Že to bude spojeno s velkými problémy, to už je nezajímá. Že by došli k závěru, že by bylo lepší zvýšit naši porodnost, nelze od nich očekávat. Podíl kuřaček mezi ženami je stejný nebo někde i vyšší, jako kuřáků mezi muži. Taktéž v alkoholismu se ženy už vyrovnávají mužům. Studium a funkce vedou ke stresům, mnohé ženy to takto kompenzují. Kouření a alkohol má u žen horší důsledky. V mládí tím poškozují nenarozené děti, později tím likvidují rodiny. Když muž pije, mnohá silná žena dokáže udržet chod rodiny: děti chodí do školy v pořádku atd. Když žena pije, někdy ji nahradí babička, většinou však nikdo. Když se řekněme v padesátce objeví potíže se srdcem a doktor řekne "Nekouřit!" určitá část mužů přestane. Žen, které se dokáží vzdát cigaret, je podstatně méně, mají ke kouření citový vztah a ten je těžké zlomit. Ale ti úředníci se drží doktríny stanovené před několika desetiletími.

3 4
možnosti
SB

PORNO si vzít nenechám! smrt eurohovadům

1 2
možnosti
ZJ

Rád bych viděl Barozáke, nebo Rampušáka žehlit, čistit okna, nebo rodit.

Genderově vyrovnaně.

3 3
možnosti
MD

Mozna nas ceka srazka kulturnich planet, kdyz EU soucasne s timto chce nasat stotisice pristehovalcu vyznavajicich islam a jeho tradicni hodnoty. Proti tomu muze byt vybuch 'Tunguskeho meteoritu' jen poutovou udalosti.

5 2
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi... Ach jo, chci, aby se mé děti narodily do jiného světa a rozhodně tím nemyslín NWO... :-/

2 3
možnosti
Foto

Asi tak. Smutné.R^

1 4
možnosti
OK

karmaR^ bohuzel mas pravdu, autore:-(

4 4
možnosti