Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Díky, člověk přece jen může věřit, že všichni nezešíleli. Velmi rozumné shrnutí..

Sice jsem už docela smířená s neférovostí našich médií, jenže co ty hyeny rozpoutaly teď, to se dá srovnat jedině s rok starými událostmi v opačném gardu. Kult osobnosti. Útok na nízké pudy... Tak si k tomu čtu Le Bona, kde to všechno je....

PaL teď zcela nepokrytě vyhlásili "hru" - "Kopni si do prezidenta... a vol "správně" ty naše, ti by takovou amnestii NIKDY..."   Jim nejde o amnestii, oni to pojali z jedné vody načisto - proti Klausovi, proti odpůrcům EU (vidíte, že si neumíme vládnout), a přes Klause i proti Zemanovi, když jsem už leckde zahlídla - všimni si, koho ta zrůda navrhuje...

Vláda EU mediokracie ...  a její předvolební ušlechtilý "boj" pro naše "dobro"... !

0 0
možnosti

Karma, díky za rozumný názorR^

3 4
možnosti
AT

A Matějka stále mlčí

1 0
možnosti

L39i48b22o24r 50Ž47á70k

2. 1. 2013 20:28

V podstatě musím s autorem článku souhlasit, ač nejsem příznivec Václava Klause a s amnestií obecně nesouhlasím a vlastně ani s tím, že tato možnost vůbec existuje. Vždyť ať se udělí z jakýchkoliv důvodů, je vždy nespravedlivá. Protože pokud existuje někdo, kdo ji dostane, zároveň existuje i někdo, kdo ji nedostane a zasloužil by si ji také. A naopak, prezident nemusí být a většinou ani není právník, takže jím udělená amnestie může být udělena někomu, kdo si ji vůbec nezaslouží. Neměla by tedy v naší ústavě, co dělat. Prezident není bůh, aby rozhodoval, kdo si zaslouží odpuštění (vlastně ani nejsem věřící v takovéhoto boha).

Proč tedy souhlasím s autorem? Protože má pravdu, to co vidíme, je opravdu populistická masáž. Jména známých osobností, hlasité vykřikování kauz a to vše bez podrobností o jejich vývoji a pozadí. To vůbec neznamená, že všechno není pravda a že V. Klaus právě nesplatil dluh svým věřitelům. To co kritizuji, je bulvární způsob mediální prezentace, bez citlivého přístupu k možným následkům. Dnešní lovci senzací, nemají se zodpovědnou žurnalistikou opravdu absolutně nic společného a zdaleka se nejedná jen o tuto událost. Ze všech zpráv kape pouze špína a senzace, ale co tyto zprávy absolutně postrádají je informace. K tomu abyste si udělali představu, o čem článek je, vám stačí pouze titulek, ano je zbytečné číst dál, protože veškerá dostupná informace je obsažena pouze v něm, zbytek je křišťálově čistý bulvár. Proto vás prosím, dřív než si uděláte názor, nadechněte se, napočítejte do deseti a pořádně se zamyslete, možná zjistíte, že váš promyšlený názor na událost se velice liší od prvního dojmu, který jste měli ihned po přečtení. Ano já vím, poslední, co od nás média chtějí, je abychom mysleli a právě proto bychom to měli dělat!!!

5 1
možnosti
LJ

Bývá zvykem, že amnestii vyhlašuje nově zvolený prezident. Zatím se nikdo nezptal kandidátů, zda v případě svého zvolení ještě potuplují tuto amnestii. Nebo už se vyjádřili?

0 1
možnosti
Foto

mafiáni jsou venku...a pár kapsářů nikoho nezajímá

3 3
možnosti
JK

Sice s vámi až tak nesouhlasím, ale karmu jsem vám dala alespoň za to srovnání ! I tady za to máte plusku..

Já jsem přesvědčena o jiné "pravdě", že je to nakopnutí celé té bandy, která neuměla, nebo nechtěla, dostat ty přestupníky k rozsudku.. ať už je to policie a justice, ale i právníky se na tom přiživující...  Třeba H-Systém už "jede" patnáctý rok !  Proč to nešlo? 15 let !!! V jakém podílu - policie / soudci?  Proč právnící povzbuzují postižené, aby se pořád dál soudili? Když DOBŘE ví, že za ty roky se obžalovaní mohli zbavit všeho, takže postižení neuvidí ani floka?

0 1
možnosti
KF

Tak toto je hloupá řeč. Ale jak na konci uvádíte - Vaše veřejné mínění je pomíjivé, takže se k té demagogii nemá cenu vyjadřovat.

4 3
možnosti
Foto

vorovko sundejte si barevné brejle a podívejte se na veci vašich politiských klišé.

3 2
možnosti
Foto

finta je v té 8 let stíhané skupině se sazbou do 10 let, to je špína na míru, zbytek je kouřová clona. Nebýt jí, neřeknu ani popel.;-)

7 4
možnosti
KF

Já bych řekl i tak popel. Ale tvrdím to samé jako Vy, že ten důvod byl v tom...

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS